Tuinbedrijf

Praatjes vullen geen gaatjes!

Kwaliteit leveren is samen genieten. Daarom houden wij zo van tuinieren en van ons tuinbedrijf. Lekker in de buitenlucht onze ideeën omzetten in werkelijkheid en gelijkertijd mensen blij maken. Zo simpel is het. Binnen deze kaders ligt onze uitdaging. Nieuwe dingen creëren, daar gaan we voor. Daarom is het onze taak om jou wensen om te zetten in een passend geheel. Door onze persoonlijke aanpak brengen wij dit zo goed mogelijk in praktijk.

De tuin is onze passie.

Het liefst zijn we altijd buiten. Lekker in de frisse lucht tussen de bloemen en planten. Met dezelfde passie realiseren wij onze projecten. Half werk beginnen we niet aan. Dan verwijzen wij je vriendelijk door naar de concurrent. Samen kijken we wat het beste past bij je ideeën om zo tot het aller beste resultaat te komen. Stap voor stap nemen we je mee naar het eindresultaat.

Producten van topkwaliteit.

Net als je huis, wil je de tuin voorzien van de beste producten. Duurzaamheid en prijs is daarbij erg belangrijk. De producten die wij gebruiken zijn van topklasse. Wij hebben niet de laagste prijzen maar wel scherpe prijzen. Voor ons is het belangrijk dat een product goed leverbaar is.

Wij maken en leveren o.a.

Bestrating, Overkappingen, Windschermen, Beplanting, Schuttingen, Schuren, Afscheidingen voor borders en bordenranden, Bouwkundige elementen

Dat is niet het enige.

Naast het ontwerpen en aanleggen van een tuin is onderhoud ook heel belangrijk. Tuinonderhoud bepaalt voor een groot deel het eindbeeld over de loop der jaren. Je kan je voorstellen dat wanneer heesters en hagen niet correct gesnoeid worden het ten koste gaat van het aangezicht. Dat is natuurlijk ontzettend zonde

Tuinbedrijf inschakelen?

Bent je enthousiast geworden of wilt je passend advies? Neem vrijblijvend contact op via het  onderstaande contactformulier.

Nu Gratis Offerte