Tuinaanlegger

Als tuinaanlegger is de aanleg van jouw tuin bij ons in goede tuinmans-handen. Tuinaanleg is een vak apart; een professionele aanleg van jouw tuin voorkomt teleurstellingen achteraf. Naast het prachtig aanleggen van jouw tuin denken wij graag mee over de mogelijkheden wat betreft beplanting, bestrating en andere zaken zoals buitenkeukens of leuke manieren om de tuin kindvriendelijk te maken.

Wat kan Gooisch Hoveniersbedrijf voor jouw betekenen op het gebied van tuinaanleg?

Of je nu grote of kleine wensen hebt, wij kunnen het hele traject van de tuinaanleg voor je verzorgen. Het grondwerk, het leggen van sierbestrating, het aanleggen van vijvers en waterpartijen, het zetten van pergola’s, schuttingen en prieeltjes en het aanbrengen van beplanting. Het wordt allemaal voor je gedaan. Je hebt daarbij de keus om dit alles in één keer te laten doen of het werk uit te laten voeren in fases. Kijk eens op onze projecten pagina voor een aantal voorbeelden van de tuinen die wij voor andere tevreden klanten hebben aangelegd.

Hoe verloopt het proces van tuinaanleg?

Het is zeker niet verplicht, maar het mooiste resultaat bij een tuinaanleg bereik je wanneer we kunnen werken vanuit een goed tuinontwerp. Ook tuinontwerp pakken wij graag voor je op voordat we met de tuinaanleg beginnen. Wanneer je de opdracht hebt geheven voor de aanleg van jouw tuin, dan maken wij goede afspraken met je over de periode waarin dit plaats zal vinden, de budgetten en uiteraard over wat we precies gaan doen. Als de grote dag is aangebroken komen wij ons netjes even melden aan de deur en kan het werk beginnen. Op het moment dat de tuin gereed is, lopen we alles nog graag even met je na om te zien of je tevreden bent.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op.

Spreekt onze visie op tuinaanleg jouw aan en denk je erover om jouw tuinaanleg door ons te laten verzorgen? Neem dan contact op met Gooisch Hoveniersbedrijf. Laat hier onder een vraag en jouw adresgegevens achter via het online contactformulier.

Wij horen graag van je!

Nu Gratis Offerte