Boomverzorger Gooisch Hoveniersbedrijf

Wij zijn boomspecialisten, goed opgeleid, getraind, ervaren en uitgerust. Boomverzorging is gevaarlijk werk wat alleen door specialisten uitgevoerd kan worden. Sinds 2007 zijn we al actief in het groen, uw boom is daarom bij Gooisch Hoveniersbedrijf in de beste handen voor snoeiwerk, verwijderen, planten of advies. U weet van tevoren precies wat u te wachten staat, geen verrassingen en eerlijke prijzen. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt, onze techniek en apparatuur zijn daarop afgestemd.

Waarom Gooisch Hoveniersbedrijf? Gewoon omdat we goed zijn!

Boomverzorgers met ervaring

Elke dag klimmen wij in bomen, professioneel en met passie. Een dure hoogwerker is daarom meestal overbodig. Klimmen is in de meeste gevallen goedkoper dan het inzetten van hoogwerkers of kranen.

Wij onderscheiden ons door vlotte communicatie en afhandeling. Een professionele houding, eerlijke prijzen, netjes werken en veiligheid is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast zien wij het als onze taak eerlijke adviezen te geven, in het belang van de boom en uw wensen.

Een boom heeft lange tijd nodig om tot wasdom te komen. Een beslissing over zijn toekomst moet goed worden overdacht. Meestal is snoeien voldoende waardoor je de boom niet hoeft te kappen. (Mits hij geen gevaar vormt voor zijn omgeving)

Boomverzorging mogelijkheden

Snoeien van bomen

Snoeien in de randstad is vaak een voorwaarde voor het behouden van bomen. Dit komt doordat bomen en mensen vaak niet goed samengaan. De mens eist de ruimte die bomen nodig hebben vaak op. Met name de veiligheid rond de boom is een goede reden om een boomverzorger in te schakelen. De boomeigenaar is namelijk aansprakelijk bij schade door omgevallen bomen of afgebroken takken. Als u uw bomen met regelmaat op veiligheid laat controleren heeft u aan uw verplichting voldaan om gevaarlijke situatie te voorkomen.

Kappen van bomen

Bomen kappen is soms onvermijdelijk. In veel gevallen heeft u hier ook een boomverzorger voor nodig. Hij heeft immers de kennis en uitrusting om dat veilig en zonder schade te doen. Want meestal staat de boom naast huizen, schuurtjes enz. en zal deze boom met beleid verwijderd moeten worden. Wij klimmen dan in de boom en kleden de boom als het ware uit. Met lijnen en katrollen laten wij de delen van de boom gecontroleerd op de grond zakken. Zo werken wij veilig en zonder schade aan uw tuin of woning.

Even snel…

Waarvoor kunt u bij Gooisch Hoveniersbedrijf terecht?

  • Het snoeien van bomen, kleiner maken van de kroon of gewicht uit de kroon halen om te voorkomen dat takken breken onder windbelasting.
  • Verankeren van takken om een onveilige situatie te beveiligen.
  • Advies en standplaats verbeteringen. Maar ook het kappen van bomen als deze te groot worden voor de standplaats of op andere wijze een gevaar opleveren voor de omgeving.

Kennis en ondersteuning

Om op een verantwoorde wijze aan bomen te werken is kennis nodig. Wij zijn constant bezig om onze kennis te vergroten. Maar niemand weet alles dus hebben wij een groot netwerk van collega’s die specialismen hebben en waarmee we samen werken als dat nodig is. Op technisch gebied werken wij ook aan onszelf. Wij klimmen met de modernste materialen en technieken zodat wij in elke boom op een veilige manier kunnen werken.

Gooisch Hoveniersbedrijf inschakelen voor Bomenwerk

Zoekt u naar boomverzorger met ervaring? In dat geval moet u bij Gooisch Hoveniersbedrijf zijn! Als ervaren boomverzorgers zijn wij gespecialiseerd in het adviseren, aanplanten, snoeien en kappen van bomen. Wilt u meer informatie opdoen over de werkzaamheden die wij u kunnen bieden? Neem in dat geval gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door hier onder ons contactformulier in te vullen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met al uw vragen over bomen.

Nu Gratis Offerte